Våre ambassadører

For oss er skiglede viktig!

 Våre ambassadører har samme visjon og de trener skiteknikk for å bli best. Dette med FF rulleski.

Sommerhalvåret er fantastisk mulighet til for å ha det gøy, samtidig som man trener skiteknikk. Det er her grunnlaget legges for neste skisessong. Med FFskis, er rulleski et perfekt verktøy til å trene skiteknikk.

Prøv du også!

Les mer Kontakt oss

Julie Bjervig Drivenes

Lommedalens IL / Team Elon Oslofjord

FF sine rulleski er de rulleskiene som gir mest skifølelse sammenlignet med alle andre rulleskimerker jeg har brukt. Jeg har testet mange forskjellige rulleski, men anbefaler alltid FF sine ski til både yngre løpere, toppidrettsutøvere og mosjonister. De har ski som passer alle værtyper, og også den krevende norske høsten, med våt asfalt – her er våthjulene en favoritt!

Oddvar Brå

Tidligere langrennsløper

Jeg har gått på rulleski siden 1970 og har prøvd mange modeller. De siste åra har det skjedd lite utvikling på rulleski. I begynnelsen av juni i fjor prøvde jeg FF Classic for første gang og fikk en helt ny opplevelse. FF Classic går rettere, er mer stabile, og vibrerer mindre en skiene jeg har brukt tidligere. Det er som å gå i spor og på snø. Det er fantastisk å kjenne det på rulleski.

Bruno Debertolis

Team Trentino Robinson

Ciao FF, jeg prøvde rulleskiene… wowvirkelig veldig bra
Etter min mening er de nok de beste jeg har brukt! Svært presise i retningsendringer, svært få vibrasjoner, lett vekt og lette å bruke i klassisk stil. Selv hastigheten på hjulene er perfekt!

Emma Kirkeberg Mørk

Drammens Ballklubb / Equinor Juniorlandslag

FF Rollerskis gir en unik skifølelse på både våt og tørr asfalt. De stabile skia bidrar til at teknikken min blir mest mulig lik på sommeren som på snø, noe som er veldig viktig for meg!

Kristina Bergmann

Drangedal IL / Sirdal Ski

Etter bare en barmarkssesong med FF merker jeg stor forskjell på stabiliteten og trygghetsfølelsen skia gir meg, kontra andre rulleski jeg har prøvd. Da spesielt klassiskskien har en unik teknisk respons, der V-spor hjula gir en rå og stabil skifølelse på asfalt. Svikten i skøytinga er også gull for meg som går mest skøyting. Absolutt en rulleski å anbefale for alle målgrupper!