Om oss

FF Rollerskis historie begynte i 2012 på Gaustablikk, da jeg oppdaget et par gamle skøyteski fra Atomic som sto opp mot hytteveggen.

Les mer

Vår historie

FF Rollerskis Historie: Fra gamle skøyteski til suksessfulle rulleski

Historien til FF Rollerskis as startet i 2012 på Gaustablikk, da jeg oppdaget et par gamle skøyteski fra Atomic som stod opp etter hytteveggen. Jeg ble nysgjerrig så jeg spente de på meg. Med rosa og hvite ski og knall gule støvler, kastet jeg meg ut i løypa. Det endte med full klaff og jeg forelsket meg helt!

Denne nye lidenskapen tok jeg med meg ned fra fjellet og ut på asfalten. Med mine nye rulleski, lå veien foran meg.

Jakten på den perfekte rulleskien og utviklingen av dempeteknologi

 

Selv med Carbon Rulleski av høyeste kvalitet, begynte jeg snart å kjenne en ubehagelig smerte i kneet etter treningsøktene. Jeg skjønte raskt at dette hadde noe å gjøre med vibrasjonene fra underlaget. Rulleskiene var rett og slett for stive og manglet den fleksibiliteten man opplever på snøen når man går på langrennsski. Denne opplevelsen og tanken ble frøet til en idé som motiverte meg til å begynne reisen, land og strand rundt, for å finne den perfekte rulleskien.

Nå hadde jeg virkelig oppdaget rulleski som en treningsform, og et vondt kne skulle ikke stoppe meg. Jeg visste at jeg trengte en rulleski med demping for å fortsette treningen og forbedre skiteknikken min. Jeg ønsket rett og slett å være klar når snøen daler ned over Gaustablikk i neste sesong.

Lite visste jeg den gangen at dette var begynnelsen på et eventyr.

FF Rollerskis er en historie om oppturer og nedturer, og den reneste magi. Jeg er utrolig stolt av alt jeg har oppnådd, og jeg er takknemlig for alle som har vært med meg på denne reisen. Nå har jeg kommet langt, lengre enn langt. Jeg har utviklet en norsk rulleski med demping, og jeg har rett og slett funnet opp hjulet på nytt. Jeg har trollbundet prinsessa, og fått med meg anerkjente aktører som Brå, Mysen og FIS (Internasjonale skiforbundet). Nå er det kongeriket og verden som står for tur.

– Henrik Georg Lindhagen, Gründer FF Rollerskis

Utforsk FF Rollerskis historie og suksessen bak utviklingen av den dempede rulleskien

FF Rollerskis, historie, Gaustablikk, gamle skøyteski, lidenskap, rulleski, demping, kneet, langrennsski, reise, utvikling, Carbon Rulleski, vibrasjon, snøen daler, eventyr, oppturer og nedturer, magi, stolt, takknemlig, norsk rulleski, hjulet på nytt, Trollbundet prinsessa, Brå, Mysen, FIS (Internasjonale skiforbundet), kongeriket, verden.