Om oss

FF Rollerskis historie startet i 2012 på Gaustablikk, da et par gamle skøyteski ble gjennoppdaget.

Les mer

Vår historie

Historien til FF Rollerskis as startet i 2012 på Gaustablikk, da jeg oppdaget et par gamle skøyteski fra Atomic som stod opp etter hytteveggen. Jeg ble nysgjerrig så jeg spente de på meg, rosa og hvite ski og knallgule støvler, og kastet meg ut i løpa.  Det endte med full klaff og jeg forelsket meg helt!

Denne nye lidenskapen tok jeg med meg ned fra fjellet og ut på asfalten. Med mine nye rulleski, lå veien foran meg.

Karbonrulleski av beste kvalitet, allikevel tok det ikke lang tid før jeg kjente en uvelkommen verking i kneet etter endt treningsøkt og jeg følte med en gang at det hadde noe med forplantningen av vibrasjon fra underlaget å gjøre. Rulleskiene var for stive, de manglet den fleksibiliteten man får på snøføre. Dette var det første frøet, opplevelsen som fikk meg til å reise land og strand rundt, til å søke med lupe etter den perfekte rulleski, 

Jeg trengte en rulleski med demping. Nå hadde jeg virkelig oppdaget rulleski som treningsform og et vondt kne skulle ikke stoppe meg. Jeg ville trene videre og finne rytmen i ski-teknikken min. Og være klar når snøen daler og løypene  ventet på Gaustablikk neste sesong. 

Lite visste jeg da om at den reisen jeg begav meg ut på, var starten på et eventyr. FF er oppturer og nedturer og den reneste magi. Og jeg er skikkelig stolt av alt jeg har fått til og jeg er så takknemlig for de som har vært med meg på veien. Nå har jeg gått langt, og lengre enn langt, utviklet en norsk rulleski med demping, funnet opp hjulet på nytt, trollbundet prinsessa og fått med meg både Brå, Mysen og FIS ( Internasjonale skiforbundet), så da er det vel kongeriket og verden som står for tur. 

 

Henrik Lindhagen
Gründer FF Rollerskis