FF med nytt design i 2021

For å produsere det vi mener er markedets beste rulleski har vi hele tiden utviklet produktene sammen med langrennsløpere, og andre personer som vet hva som skal til for å lage den perfekte rulleski!

En av de som har vært med helt fra start er Jørn Ernst! Han er manager for en av våre nasjonalskatter på langrenn, kjent i- og med den unike skiverdenen og en kunnskapsbank bare en telefon unna. Jørn har også spilt en viktig rolle i utformingen av årets rulleski design.
I tillegg har vi med NTNU- student Peter Engedal som grafisk designer. Det var helt fantastisk å følge prosessen og samspillet som førte oss frem til vår nye FF-rulleski!

Design har alltid vært en del av budskapet til FF Rollerskis AS som på våre tidligere rulleski, der kombinasjonen oransje og svart har gjort FF sine rulleski lett å kjenne igjen, og kul å se på. Det er definitivt også våre nye modeller!

Les om FF V Pro  og FF V Active

Vi mener rulleski skal se kule ut, fordi de kan og at det betyr noe, uansett om du er nybegynner eller proff. Active eller Pro. Design betyr noe og det er med på å fortelle historien vår. Den oransje fargen er bevart, men vi har utviklet oss videre.
Vi har en «look», en signatur som viser fart, fraspark og frihet, som vi kan jobbe videre med gjennom hver nyhet og hver innovasjon som kommer rullende ut fra FF Rollerskis. Vi vi er skikkelig stolte av hele gjengen. Tusen takk, Jørn, og tusen takk, Petter!

Møt teamet

JØRN ERNST
Jørn Ernst har hjulpet FF Rollerskis i mange år. Det håper vi han fortsetter med..

Marked- og management // styremedlem i FF

Jørn Ernst er en erfaren rådgiver og systematiserer innenfor retail- og sponsor marketing. Mest kjent for sin rolle som manager for Therese Johaug.
Forstå produktets rolle, merkevarebygging og smartness er bare noe av det Jørn bringer til bordet som aktiv styremedlem i FF. Han har også vært med på store deler av FF-reisen, om enn ikke helt etter egen plan. Når telefonen ringer på førtiende uka og samme fyren snakker om de fantastiske rulleskia sine ennå en gang, ja, så ble det til slutt enklere å bare si “greit, vi tar et møte!” og resten er historie😉

PETER ENGDAHL
Petter Engdahl designer for FF Rollerskis as.

Designer hos FF Rollerskis // kunst og design NTNU

Peter Engdahl studerer arkitektur, kunst og design på NTNU. Opprinnelig er han fra Borlänge i Sverige og teamets söta bror. Peter er aktiv skiløper med base i Trondheim.  I tillegg er han en av Sveriges beste trailrunners! Peter er FF-ambassadør samtidig som han har tid til både studier og kreativt arbeid for oss. Han er en positiv og frisk pust inn i FF og han er på gründer-tid (altså 24/7)
Funfact: Petter holder rekordtiden på Kebnekaise trailrun, i 2020, med utrolige 1 time og 47 min. Skal du ta en gåtur opp, har du en 8-timers tur foran deg!

Sjekk hvordan designet ser ut her

Vår logo i full bredde og det Norske domene ffskis.no

Nyhetsbrev

Til alle som elsker rulleski. Vi fyller våre nyhetsbrev med nyttig info, gode tilbud og smarte tips og råd.

Vi spammer ikke! Les vår [link]personvernerklæring[/link] for mer info.