Stor rulleskitest – Full pott for FF Rollerskis!

ff rulleski best i test med 5 stjerner til alle våre modeller

I mai 2022 sendte vi et utvalg av våre FF rulleski for å delta i en stor rulleskitest for forbrukere der merkevaren vår ble satt på prøve sammen med flere andre kjente merker og modeller. Dette var årets store test av rulleski hos xc-ski.de; en stor tysk nett-aktør innen rulleski og langrenn i Europa.

Selvsikre på gode tilbakemeldinger sendte vi 4 par med rulleski ned til testpanelet i Tyskland for å se hva rulleskiløpere på flere nivåer syntes om våre hjemmelagde ski. Valget av modeller som skulle testes falt på våre mest unike og særegne modeller: FF Active Skate, FF Pro Skate, FF V Active Classic, FF V Pro Classic.

Tilbakemeldinger på testene av FF-rulleskiene var utelukkende gode og samtlige mottok 5 stjerner! Dette tar vi som en veldig god indikasjon på at våre ski er godt egnet til ski-elskere på alle nivåer! Her er score og kommentarer fra panelet med testere i Tyskland:

FF Active Skate rulleski

Testpanelets vurdering:

Testpanelets kommentarer:

“Veldig god vurdering og uten svakheter.”

“FF Rollerskis Active Skate ble konsekvent vurdert veldig bra av våre testere. Avhengig av vekten til løperen, har de en tendens til å være raske (lett vekt) eller langsomme (tung vekt).”

Les testen på xc-ski.de sine sider her.

Les mer om FF Active Skate
FF Active Skate rulleski med 5 stjerner fra xc-ski.de
Les mer om FF Active Skate

FF Pro Skate rulleski

Testpanelets vurdering:

Testpanelets kommentar:

“Meget god inntreden på det europeiske markedet.”

“FF Rollerskis Pro Skate har ingen store svakheter. Den innovative modellen med dynamisk demping i gaffelen tapte bare noen tideler av et poeng når det gjaldt ytelse i nedoverbakke.”

Les testen på xc-ski.de sine sider her.

Les mer om FF Pro Skate
FF Pro Skate rulleski fikk 5 tjerner i test fra tyske xc-ski.de
Les mer om FF Pro Skate

FF V Active Classic rulleski

Testpanelets vurdering:

Testpanelets kommentar:

“Solid rulleski med innovativ rulleteknikk.”

“FF Rollerskis V Active Classic er en solid klassisk rulleski med en veldig ski-lignende push-off-adferd, som imidlertid delte oppfatningen til våre testere angående dens nytteverdi for hobbyskiløpere. Noen fant den svært godt egnet til dette på grunn av litt lavere hastighet og gode grep. De andre bemerket at det tok ganske mye krefter å gå den.”

Les testen på xc-ski.de sine sider her.

Les mer om FF V Active Classic
FF V Active classic rulleski fikk 5 stjerner i test
Les mer om FF V Active Classic

FF V Pro Classic rulleski

Testpanelets vurdering:

Testpanelets kommentar:

“Interessant rulleski-konsept med god til veldig god vurdering.”

“FF Rollerskis V Pro Classic var spesielt imponerende når det gjaldt grepet på hjulene. Deres interessante form skal gi bedre teknikk, noe testerne våre ikke nødvendigvis eksplisitt la merke til. Likevel var den i stand til å sikre seg fem stjerner.”

Les testen på xc-ski.de sine sider her.

Les mer om FF V Pro Classic
FF V-Pro Classic rulleski, best i test, fikk 5 stjerner i test av tyske xc-ski.de
Les mer om FF V Pro Classic

Nedenfor følger noen vanlige spørsmål vi får i forhold til rulleskitester.

Hva er en rulleskitest?

En rulleskitest er vanligvis en form for testing av rulleski der en rekke forskjellige merker og modeller testes og sammenlignes med hverandre for å se hvilken som er best i forhold til kriterier som kvalitet, ytelse, komfort og pris. Det er viktig å merke seg at resultatene av en test kan variere avhengig av testerne og metodene som brukes.

Lær mer om hvordan FF-Skis tester rulleskimotstanden før de sendes til deg som forbruker!

Hva går xc-ski sin rulletest ut på?

xc-ski.de er en tysk aktør som via digitale kanaler har opparbeidet seg høy anseelse, også utover i Europa. De leverer årlig en av de mest prestisjefylte rulleskitestene og med et utbredte nettverk av aktive utøvere og mosjonister er dette resultater som vekker interesse. Dette er en test der de store leverandørene av rulleski er representert, og FF er derfor glade for at XC-Ski gav rulleskiene våre topp score. Det viser at vi er på rett vei og at skifølelse er det vi leverer på.

Hvilke rulleski skal jeg velge?

Prøv å bli kjent med de ulike stilartene og rulleskimodellene. Klassiske rulleski med brede hjul og lenger stamme gir balanse. Skøyteski gir mer fart, større diameter på hjul og kortere stamme. FF-skis med demping er komfortable og skånsomme for muskler og ledd, og disse passer spesielt godt for alle som ønsker alternativ til feks løping og sykling. For deg som er nybegynner på rulleski anbefaler vi vår tidligere artikkel der du kan lære mer.

Vår logo i full bredde og det Norske domene ffskis.no

Nyhetsbrev

Til alle som elsker rulleski. Vi fyller våre nyhetsbrev med nyttig info, gode tilbud og smarte tips og råd.

Vi spammer ikke! Les vår [link]personvernerklæring[/link] for mer info.