Nye rulleskihjul, utviklet i Norge!

Nye rulleskihjul, utviklet i Norge!

Årets rulleskisesong er rett rundt hjørnet og dette betyr at det er på tide å klargjøre utstyret sitt med nye rulleskihjul! Kjøpe inn gnagsårplaster og kanskje nye klær i en størrelse større?

Vi i FFskis har ikke ligget på latsiden i vinter. Vi har nemlig utviklet en helt ny type felg til våre skøytehjul. Dette nye rulleskihjulet har et råtøft og innovativt design om du sammenligner med tradisjonelle og nå “gammeldagse” rulleskihjul.

Våre unike felger

Selve felgen er konstruert i PA66-plastkompositt. Dette er et nytt og spennende materiale som har flere fordeler også sammenlignet med vanlig hard plast og aluminium. På et språk som vanlige folk kan forstå, så er det her snakk om glassfiberforsterket plast, lettere enn aluminium, samtidig som den er sterk og mer fleksibelt. 

Hva betyr dette for deg?

For deg som skiløper betyr dette: At du nå får et rulleskihjul som holder lenger. Som er lettere og mer responsivt. Som gir deg en bedre følelse av hva som skjer på bakken gjennom felgene og hjulet. 

Det er ikke bare i materialet vi har gjort nyvinninger. Vi har også designet det nye rulleskihjulet med en innvendig kam i felgen. Denne kammen forhindrer at gummien slipper/løsner. Slik noen kan ha opplevd, hos våre konkurrenter ved hardt bruk. Økt sikkerhet når du går på ski! Det betyr at du kan ha større selvsikkerhet og at skiene ikke gir slipp før du gjør det.

Nye rulleskihjul, utviklet og nå produsert i Norge!

Videre så er alle våre nye rulleskihjul utviklet med gjenger som går innover i akslingen. Dette gjøres istedenfor mutter og bolt-feste på utsiden, slik det var før. Dermed ligger festeboltene til hjulene nesten helt flush med siden av skiene. Dette gjør at du ikke tar nedi, i skarpe svinger. I tillegg eliminerer dette nesten all slingring. Rulleskiene blir enda mer retningsstabile enn det de allerede er. I tillegg “sparer” man på lagrene ved at de avlastes mer.

FF Skate

Våre FF Skate rulleski-hjul passer de aller fleste merker og modeller. Takket være custom spacere. Dersom du f.eks. har ski fra Swenor, IDT eller Swix, så kan du nå oppgradere dem. Da får du bedre hjul på dine rulleski, som gjør deg til en bedre skiløper.

FFskis er en bedrift som brenner for rulleski sporten som konkurranse eller treningsform. Vi jobber for å ha større kontroll på både utviklingen og produksjonen. FF kan nå tilby rulleskihjul som er utviklet av skiløpere som virkelig vet hva de snakker om. Det er en glede å si at du nå får kortreiste rulleskihjul! Med høyeste kvalitet, og til en god pris, som du garantert kommer til å like!

  • Bedre sikkerhet med en “kam” inne i hjulet (forhindrer av vridning av hjulet)
  • Lettere vekt da vi ikke bruker aluminium
  • Stabile
  • Lette å montere

Les mer om våre nye Skate Universale rulleskihjul her.

Vår logo i full bredde og det Norske domene ffskis.no

Nyhetsbrev

Til alle som elsker rulleski. Vi fyller våre nyhetsbrev med nyttig info, gode tilbud og smarte tips og råd.

Vi spammer ikke! Les vår [link]personvernerklæring[/link] for mer info.