Nye rulleskihjul, utviklet i Norge!

Nye rulleskihjul, utviklet i Norge!

Årets rulleskisesong er rett rundt hjørnet. Dette betyr at det er på tide å klargjøre utstyret sitt med nye, friske rulleskihjul, kjøpe inn gnagsårplaster, og kanskje nye klær i en størrelse større.

Vi i FFskis har ikke ligget på latsiden i vinter. Vi har nemlig utviklet en helt ny type felg til våre skate-hjul. Det nye rulleskihjulet har et råtøft og innovativt design sammenlignet med tradisjonelle og nå «gammeldagse» hjul.

Selve felgen er konstruert i PA66-plastkompositt. Dette er et nytt og spennende materiale som har flere fordeler sammenlignet med vanlig hardplast og aluminium. På et språk som vanlige folk kan forstå, så er det her snakk om glassfiberforsterket plast, som er lettere enn aluminium samtidig som det er sterkere og mer fleksibelt. 

For deg som skiløper betyr dette at du nå får et rulleskihjul som holder lenger, som er lettere og mer responsivt, og som gir deg en bedre følelse av hva som skjer på bakken gjennom felgene. 

Det er ikke bare i materialet vi har gjort nyvinninger, vi har også designet det nye rulleskihjulet med en innvendig kam i felgen som forhindrer at gummien slipper, slik det er kjent at kan skje under hardt bruk. Økt sikkerhet når du går på ski betyr at du kan ha større selvsikkerhet og at skiene ikke gir slipp før du gjør det.

Nye rulleskihjul, utviklet og nå produsert i Norge!

Videre så er alle våre nye rulleskihjul utviklet med gjenger til bolter inne i akslingen istedenfor mutter og bolt-feste på utsiden slik det var før. Dermed ligger festeboltene til hjulene nesten helt flush med siden av skiene, og tar ikke nedi i svinger. I tillegg eliminerer dette nesten all slingring, og rulleskiene blir enda mer retningsstabile enn det de allerede er.

Våre FF Skate rulleskihjul passer de aller fleste merker og modeller takket være custom spacere. Dersom du f.eks. har Swenor ski, så kan du nå oppgradere dem med et bedre hjul, som gjør deg til en bedre skiløper.

FFskis er en Norsk bedrift som brenner for Norsk rulleskisport. Vi jobber for å redusere kostnader ved å ha større kontroll på både utviklingen og produksjonen. FF kan nå tilby rulleskihjul som er utviklet av ekte Norske skiløpere. Det er en glede å si at du nå får kortreiste rulleskihjul av høyeste kvalitet, til en lavere pris, som du garantert kommer til å elske!

Les mer om våre nye Skate Universale rulleskihjul her.