FF Rollerskis i egen artikkel fra tb.no – Henrik er ikke redd for å satse hardt

Daglig leder i FF Rollerskis, Henrik Lindhagen, i målområdet for World Cup

Vi har hatt besøk av Aleksander Limkjær fra Tønsbergs blad. Han har skrevet en artikkel om FF Rollerskis som vi syntes ble veldig bra! Les hele den originale artikkelen her (krever abonnement). Her er et lite utdrag fra saken på tb.no:

Henrik Lindhagens egen entusiasme for rulleskitrening, samt et vondt kne, var starten for FF Rollerskis. Tallene er røde, og det blir de nok en stund til, ifølge gründer Henrik Lindhagen. Han har likevel klokkertro på FF Rollerskis AS.

– Vi lager rulleski som er helt annerledes enn andre på markedet. Da er tålmodighet helt klart et nøkkelord i vår hverdag. Utvikling er et annet nøkkelord, sier Henrik Lindhagen, som er gründer, oppfinner og daglig leder av FF Rollerskis AS.

Det var et vondt kne som førte til at rulleskientusiasten Henrik utviklet sin helt egen rulleski. En rulleskiløsning som er skrytt opp i skyene av erfarne langrennsløpere på internasjonalt nivå.

– Vi har en del hemmelige skiløpere som tester ut rulleskiene våre, og de er veldig fornøyd. De gir mange gode tilbakemeldinger, sier Henrik, som etablerte selskapet i 2017.

Daglig leder i FF rollerskis AS, Henrik Lindehagen sammen med PErnille Engebretsen
Daglig leder i FF Rollerskis, Henrik Lindhagen, sammen med Pernille Engebretsen.

Henrik Lindhagen og Pernille Engebretsen jobber tålmodig med utviklingen av FF Rollerskis. Det betyr og at de våger å satse. Foto: FF Rollerskies Samtidig har de utviklet en ny rulleskimodell, og et nytt bremsesystem.

– Vi er veldig stolt av begge deler. Bremsesystemet har mange tatt i bruk, og er veldig fornøyd med det. Folk sier til oss at med det tør de nå ta ruter de ikke våget før, forteller Henrik. Alt produseres i Norge En stor investering som er gjort er at all produksjon for rulleskien er flyttet hjem til Norge. Ikke alt skjer her i distriktet, faktisk er det spredd ut over store deler av landet. 

Rulleski fra FF Rollerskis ligger klare til test før de blir tilgjengelige for kjøpere
TEST: Alle modellene til FF Rollerskies blir grundig testet før de blir gjort tilgjengelig for kjøpere.

En av tingene som da produserer er hjul til rulleski. Der har FF Rollerskis et ambisiøst mål.

– Vi konkurrerer mot hjulproduksjonen i Kina. Ambisjonen er å lage kvalitetshjul som våre konkurrenter innen rulleskiproduksjon ønsker å kjøpe av oss, sier Henrik Lindhagen. 

– Du utviklet jo rulleskiene fordi dine egne knær ikke tålte belastningen de ble påført av tradisjonelle rulleski. Hvordan har knærne dine det nå?

 – De er bra, og de er mye ute på rulleski. Jeg tester skiene våre mye selv. Faktisk er det sånn at det er jeg som tester først, så andre. Så hvis det er noe galt, så er det meg det går utover, sier Henrik Lindhagen, som dermed også kan titulere seg som kollisjonsdukke i FF Rollerskis, i tillegg til gründer, oppfinner og daglig leder.

Les hele artikkelen skrevet av Aleksdander Limkjær, på tb.no her (krever abonnement)

Vår logo i full bredde og det Norske domene ffskis.no

Nyhetsbrev

Til alle som elsker rulleski. Vi fyller våre nyhetsbrev med nyttig info, gode tilbud og smarte tips og råd.

Vi spammer ikke! Les vår [link]personvernerklæring[/link] for mer info.