Suksess! Norske FF Rollerskis leverer rulleski til FIS World Cup

FF Rollerskis i Madonna FIS World Cup pernille engebretsen viser frem FF.
Det var først 80 par rulleski fra FF Rollerskis som fant veien til Rollerski World Cup 2020, med det Internasjonale skiforbund, FIS som oppdragsgiver.   

Vi viste ikke helt hva vi kunne vente oss, men det har så langt vært en helt fantastisk reise

Pernille Engebretsen (2020)

For FF Rollerskis ble det et viktig veiskille når muligheten til å fortsette samarbeidet med FIS kom på bordet. Vi er bare i startgropen på vårt internasjonale eventyr. Vi er utrolig stolte av å ha landet avtalen med FIS for 2021 og at vi også i år får vist oss frem. FF rollerskis er på et helt annet sted med tanke på organisasjon enn tidligere. Vi er styrket med et aktivt og kompetent styre der blant annet Jørn Ernst, Manager for Therese Johaug og lang erfaring fra langrennsmiljøet, er en viktig ressurs. 

FF Rollerskis har en helt klar målsetting om å etablere seg som en internasjonal aktør.

Nå har Nøtterøy- bedriften signert offisiell samarbeidsavtale  med FIS.
Pernille på hovedscenen i Madonna med alle sponsor logoene bak
FF Rollerskis er nå offisiell leverandør til Det Internasjonale Skiforbundet, FIS

FF Rollerskis ambassadør Eirik Mysen fløy, bokstavelig talt, over målstreken da han sikret seg gullet på siste distanse klassisk i Otepää

“Vi visste ikke nøyaktig hva vi kunne forvente, men så langt har det vært en fantastisk reise. Og det er bare begynnelsen på vårt internasjonale eventyr. ”Sa Pernille etter WC 2020 i Litauen

I 2021 fortsetter eventyret

FF Rollerskis er nå en offisiell leverandør til det internasjonale skiforbundet, FIS. For FFskis er relasjonene vi bygger like viktig som rulleskiene. Og under FIS World Cup i august 2020 i den vakre litauiske byen Madona og i Estland Tehvandi Sports Stadium, møtte vi så mange fantastiske folk! Utøvere og frivillige- tilskuere og ikke minst, hvordan vi ble mottatt av FIS-ledelsen!

Helt ærlig, det var en del nerver i sving når vi kom ned på station første dagen. Med alle utøvere med våre FF Classic på bena, var det både kult OG skummelt! Tenk om noen skulle klage, at vi manglet rulleski, eller verktøy, men det ble suksess! Masse bra tilbakemeldinger på hvordan vi behandlet rulleskiene og utøverne. Alle skulle få den samme «box fresh» følelsen når skiene kom på. At vi hadde med oss fire norske utøvere, var også utrolig kult. Litt ekstra service fikk de kanskje, men bare på sjokolade- og drikke leveranser. At Eirik Mysen både var med og tok med seg et gull hjem var rått, han er jo den som har gått mest på FF rulleskia i hele verden. (Muligens mr. Enevoldsen er oppe å snuser på tittelen, men, ennå litt luke er det nok).

Hardt arbeid når langt

Det er hardt arbeid og utholdenhet som har formet FF Rollerskis til det vi er i dag. Og vi er takknemlige for å være en del av utviklingen av ny virksomhet og nye tankesett i sportens verden. 
Verden var usikker da og kan være det enda mer nå, og er noe av grunnen til at samarbeid mellom 2020 og FIS markerer et veikryss for oss. Fordi midt i Covid-19-pandemien, med bare noen få land grønne for reiser, jobbet et lite rulleski firma i Norge dag og natt for å bli klare for WC og få vist frem den råeste rulleskien på denne planeten.
Med rulleski for alle, rett sosial distanse og omsorg for hverandre og skaper vi fortsatt både de dårlige og gode dagene mest selv.  Hva velger du?

Vår logo i full bredde og det Norske domene ffskis.no

Nyhetsbrev

Til alle som elsker rulleski. Vi fyller våre nyhetsbrev med nyttig info, gode tilbud og smarte tips og råd.

Vi spammer ikke! Les vår [link]personvernerklæring[/link] for mer info.