FF Rollerskis gir World Cup- rulleski videre til unge i Ukraina

FF V Active Classic Rulleski et utrolig godt valg fra FF Rollerskis as
Rulleski-med-håp

Rulleski til Ukraina

FF Rollerskis gir rulleski til Ukraina.
FF Rollerskis as gir tilbake ved å støtte Ukrainske ungdom med rulleski fra World Cup.


Langs kysten av Norge, et land kjent for sin kjærlighet til vinteridrett, har FF Rollerskis funnet sin unike måte å spre idrettsglede og skifølelse på i tillegg til å ekspandere horisonter. Med en lidenskap som ruller like fritt som de banebrytende rulleskiene, har FF Rollerskis ikke bare satt et avtrykk på markedet, men også i hjertene til mennesker og skiløpere de når ut til.

Tråkker opp veien for et nytt mindset

Fra den ikoniske FF V Pro Classic, som tråkker opp veien for et nytt mindset og kvalitets rulleski med detaljer som virkelig teller, til de skreddersydde design rulleskiene som lyser opp hverdagen til ski -entusiaster verden over, er det tydelig at FF Rollerskis er mer enn bare en bedrift – det er en bevegelse som feirer mestring og skiglede. Dette er ekte lidenskap og et ønske om å gjøre godt. Inspirere. Å bringe folk sammen gjennom rulleski, og å vise at skiglede kjenner ingen grenser og under fjorårets WC, da krigen og konsekvensene for unge i Ukraina kom svært nære, ble det helt naturlig for FF Teamet å bidra.

FF V-Active klassisk rulleski ferdig nummerert før FIS world cup i rulleski i Latvia.
Rulleski på World Cup

Kjerneverdier og Rulleskiopplevelser

Prosjekt Rollerskis Together”

Dette er kjerneverdier som gjenspeiler seg i både virksomhetens produkter og en enestående visjon – en visjon om å levere den beste rulle skiopplevelsen, uansett hvor man er og på hvilket ferdighetsnivå man befinner seg.

FF oppfordrer DEG til å bidra

Starten på Prosjekt “Rollerskis together” var ikke planlagt eller gjennomtenkt, men den ble tatt godt imot av det Ukrainske skiforbund. Planer er lagt og prosjektet rulles ut videre i disse dager. Så følg med på vårt nyhetsbrev for å få siste nytt fra FF Rollerskis

Den gode responsen motiverte og FF ønsker å bidra med ytterligere par med rulleski. Og med dugnadsånd og garasje rydding på plakaten oppfordres derfor kunder, klubber og lag til å ta kontakt for å levere inn ski som doneres. Alle rulleski blir inspisert og oppgradert eller reparert, Sikkerhet blir ivaretatt og service utføres før levering.

Langrenn.com var først ute med å skrive artikkelen som kan leses i sin helhet via denne linken

Utdrag fra artikkel 21. aug. 2023:

Viktig bidrag, stort ansvar

For Lindhagen og den lille bedriften er det en stor glede å kunne bidra til å spre skiglede i det krigsherjede landet. Rulleskiene som sendes til Ukraina er brukt av utøverne som deltar i rulleski Verdenscupen. 

Starten på større prosjekt

I forbindelse med helgas runde i rulleski verdenscupen i Latvia, leverte Lindhagen fra seg de første rulleskiene. På sikt håper han å kunne donere enda flere par, men vil gå stegvis fram i prosjektet. Han er klar på at han også har tatt på seg ansvaret for service. 

FF-Rulleski-med-motiverende-tekst
FF Active Skate 2022 edition

Rollerskis together” er et prosjekt vi har tro på at vil gi positive ringvirkninger nå til barn og unge i Ukraina som trenger at vi bryr oss ”

FF- Gründer Henrik Lindhagen
Vår logo i full bredde og det Norske domene ffskis.no

Nyhetsbrev

Til alle som elsker rulleski. Vi fyller våre nyhetsbrev med nyttig info, gode tilbud og smarte tips og råd.

Vi spammer ikke! Les vår [link]personvernerklæring[/link] for mer info.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *