FF Rollerskis og Nordiq Canada: Et Spennende Partnerskap Avduket!

Øker Prestasjon og Lidenskap for Langrenn

Vi er begeistret for å introdusere FF Rollerskis’ offisielle partnerskap med det canadiske langrennslandslaget, Nordiq Canada. Dette samarbeidet markerer en betydelig milepæl for FF, og forsterker vår forpliktelse til kvalitet og innovasjon i verdenen av rulleski.

Baner Veien for Ekspertise: Nordiq Canada Velger FF Rollerskis

Valget av FF Rollerskis av Nordiq Canada for deres rulleskitrening er en bekreftelse på vår dedikasjon og håndverksmessige kvalitet. Dette partnerskapet signaliserer FF’s stigning til blant de mest respekterte produsentene i bransjen. Det er resultatet av års hardt arbeid og urokkelig fokus. Å bli anerkjent som den foretrukne treningspartneren for et av verdens ledende langrennslandslag er en prestasjon vi er utrolig stolte av.

En Vinnende Sammenkobling med Robin McKeever og hans Lag

Robin McKeever og hans lagutøvere representerer dedikasjon og lidenskapens ånd som driver oss fremover. Deres samhørighet med FF Rollerskis gjenspeiler delte verdier og en felles streben etter fortreffelighet. Sammen utgjør vi en samlet enhet med fokus på å levere overlegne produkter som øker prestasjonen.

Innovasjon med Mening: Transformasjon av Skiopplevelser

Hos FF Rollerskis tror vi at innovasjon skal være meningsfull og påvirkende. Vår langvarige forpliktelse til å tilby skieventyr som fremmer mestring, gir effektive treningsverktøy og skaper enestående skiglede skiller oss ut. Disse prinsippene er nahtløst integrert i Nordiq Canada’s landslag.

Former Fremtiden Sammen

Dette partnerskapet er en feiring av delte verdier, innovasjon og streben etter storhet. Med Nordiq Canada er vi forent i vår misjon om å forme fremtiden for langrenn. Som et resultat omdefinerer FF Rollerskis og Nordiq Canada sammen grensene for hva som er mulig i rulleskiens verden.

Mens vi starter på denne spennende reisen, inviterer vi deg til å bli med oss i feiringen av FF Rollerskis og Nordiq Canada’s sammensmeltning. Sammen vil vi fortsette å inspirere, innovere og løfte langrennssporten til nye høyder.

Takk for at du velger FF Rollerskis som din partner i streben etter fortreffelighet.

I teksten under kommer den Norske Versjonen av pressemeldingen fra Canada. Ønsker du å lese original teksten fra selveste Robin McKeever? Da følger du denne linken.

Canmore, AB

Canmore, AB – Nordiq Canada kan med stor begeistring kunngjøre et nytt partnerskap med FF Rollerskis; en innovativ rulleski-produsent av høy kvalitet. Dette samarbeidet representerer en betydelig milepæl i jakten på ekspertise for det canadisk-nordiske ski-samfunnet. FF Rollerskis sin urokkelige forpliktelse til innovasjon og kvalitet stemmer perfekt overens med Nordiq Canadas misjon om å fremme vekst og utvikling av nordisk skisport over hele landet.

En Game-Changer

“Å samarbeide med FF Rollerskis er en game-changer for Nordiq Canada og våre utøvere”
Robin Mckeever, hovedtrener for Nordiq Canadas OL-program

 Samarbeidet vil sikre at Canadas nasjonale skilandslag har tilgang til det beste utstyret, slik at de kan maksimere hver rulleskiøkt. “Å samarbeide med FF Rollerskis er en game-changer for Nordiq Canada og våre utøvere,” sa Robin Mckeever, hovedtrener for Nordiq Canadas OL-program. “Deres ekspertise og motivasjon til å produsere førsteklasses rulleski, vil utvilsomt løfte treningsopplevelsen til vår utøvere. Vi gleder oss til å jobbe sammen for å spre gleden og spenningen ved rulleski fra kyst til kyst.”

Internasjonal anerkjennelse innen skifellesskapet

 FF Rollerskis, kjent for sitt eksepsjonelle håndverk og oppmerksomhet rundt detaljer, har fått internasjonal anerkjennelse innen ski-fellesskapet. Selskapets forpliktelse til å levere utstyr med overlegen ytelse er tydelig i deres samarbeid med Det Internasjonale Skiforbundet (FIS). Partnerskapet mellom FF Rollerskis og FIS sikrer at deres produkter oppfyller de høyeste kravene og setter en ny standard for rulleski-ekspertise innen rulleskifaget.

Gründer av FF Rollerskis: Utvikling og samarbeid er nøkkelen

 “Vi er glade for å samarbeide med Nordiq Canada, en organisasjon som deler vår visjon om ekspertise og innovasjon,” sa Henrik Georg Lindhagen, eier og grunnlegger av FF Rollerskis. “Dette partnerskapet lar oss støtte canadiske utøvere på deres reise mot å oppnå sine idrettslige mål. Sammen er vi spente på å bidra til veksten av rulleski og støtte neste generasjon mestere.”

#FFRollerskis #NordiqCanada #Partnerskap #Skiglede

Oversettelse og tilpasning: Pernille Engebretsen
Hjem » FF Rollerskis og Nordiq Canada: Et Spennende Partnerskap Avduket!
Vår logo i full bredde og det Norske domene ffskis.no

Nyhetsbrev

Til alle som elsker rulleski. Vi fyller våre nyhetsbrev med nyttig info, gode tilbud og smarte tips og råd.

Vi spammer ikke! Les vår [link]personvernerklæring[/link] for mer info.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *